Despre noi

Informatii despre PoeziiEminescu.com

PoeziiEminescu.com este rezultatul dorinţei de a face ceva pentru promovarea culturii si a valorilor literaturii române. Este rezultatul cunoașterii și a unei doze consistente de muncă şi cercetare.

Dezvoltarea acestui proiect a început în august 2013 și prima versiune beta a fost lansată în decurs de o lună, concentrarea fiind pusă asupra interfeței prietenoase pentru utilizator şi calitatea informaţiilor.

Scop

Scopul nostru a fost de la bun început acela de a pune în valoare, prin mijloace digitale moderne, moştenirea cea mai de preţ pe care ne-o oferă literatura prin opera lui Mihai Eminescu.

Misiune

Dorim păstrarea vie şi nealterată a valorilor neamului românesc şi transmiterea moştenirii culturale către noile generaţii.

“Tocmai spre desteptarea publicului român din nepăsarea lui trebuie prezentate numai formele estetice cele mai curate, şi în mijlocul agitărilor politice si sociale arta este anume chemată a ne da un liman de adăpost.” — Titu Maiorescu, Directia noua, 1871

Realizari

Până în prezent, peste 30.000 de oameni ne vizitează lunar, cautând informaţii despre viaţa şi opera marelui poet Mihai Eminescu. Ne bucuram că reuşim sa fim mereu la dispoziţia celor interesaţi. Va mulţumim!

3,456 vizualizări, 1 vizualizări astăzi

Împărtăşeşte-ne opinia ta

Cum apreciezi acest material?
5 / 5 (3 voturi)